Zwarte alpaca dekhengst.

Sunsetestate Urban Tactics.

Onze zwarte alpaca dekhengst Sunsetestate Urban Tactics.
Onze zwarte alpaca dekhengst Sunsetestate Urban Tactics

Vanaf 2017 zijn wij eigenaar van Sunsetestate Urban Tactics. Deze alpaca dekhengst heeft een zeer dichte en mooie heel zwarte vacht. Hij produceert donkere veulens met een dichte vacht met veel krimp en glans.
Profiel
geboortedatum: 20-03-2012
Ras: Huacaya
Kleur: Solid Black
Vader: Canchones Atonement
Moeder: Canchones Urban Energy

Voor een “drive by” dekking door Sunsetestate Urban Tactics vragen wij € 600.-

Sunsetestate Urban Tactics heeft naast een sterk lichaam ook een mooie stoere kop. Zijn veulens hebben mooi behaarde oren en lange wimpers.
Sunsetestate Urban Tactics heeft naast een sterk lichaam ook een mooie stoere kop. Zijn veulens hebben ook zo’n mooie oren en wimpers.

Opmerkelijke zwarte dekhengst.

Bamby alpacafarm heeft Sunsetestate Peruvian Urban Tactics in 2017 overgenomen van alpacavekofarm. Naast kwaliteit heeft deze hengst hier en elders meer kleur in de kuddes gebracht. Zijn veulens zijn tot nog toe altijd donkerder dan hun moeder en vaak pik zwart. De vacht kwaliteit van zijn nakomelingen is fenomenaal. In 2019 zijn er prachtige veulens geboren uit dekkingen van onze Sunsetestate Urban Tactics en in 2020 nog mooiere. Ze zijn allemaal gekleurd van fawn tot zwart. De mooiste van 2019 is het dark fawn hengst veulen BAM Magic uit een dekking met BAM Healey. Hij heeft een super mooie dark fawn vacht. De mooiste zwarte van 2020 is het hengstveulen BAM Nitesh geboren uit een dekking met de fawn kleurige BAM Fantasy. Nog mooier lijkt de fawn kleurige BAM Nut Cracker die geboren is uit een dekking met onze Vekofarm Julia.
Sunsetestate Urban Tactics heeft van beide kanten true black in de genen en wij denken dat hij dat ook door wil geven aan zwarte/donkere merries. Deze hengst is gefokt door lijn kruising bij Canchones Alpacas uit twee diep zwarte dieren met formidabele vacht eigenschappen.

Zwarte alpaca dekhengst.

Sunsetestate Urban Tactics heeft ook nu nog een zeer dichte diep zwarte vacht. Hij dekt graag en goed. Bijna altijd de eerste keer raak. Het is een goed gebouwde sterke middelgrote alpaca dekhengst met en veel krimp en glans in de vacht. Omdat deze alpaca dekhengst graag wil dekken en omdat wij dat deze hengst ook gunnen vragen wij nu voor het dek seizoen van 2021 voor een ‘drive by’ dekking dit seizoen slechts € 600 met de garantie op een levend geboren veulen volgens de richtlijnen van de AAB.

Alpaca dekhengst Sunsetestate Urban Tactics dekt BAM Fantasy.


Sunsetestate Urban Tactics dekt BAM Fantasy. Uit deze combinatie is door de dekking van 2018 is een mooi donker merrie veulen (BAM Misty) geboren en uit deze dekking van 2019 is een geweldige zwarte hengst (BAM Nitesh) geboren.

Zijn mooiste nakomelingen.

Op 6 juli 2020 werd de tot nog mooiste van zijn nakomelingen geboren uit een dekking met onze Vekofarm Julia.

Zijn oortjes hebben we moeten tapen om ze in de goede vorm te brengen. Zijn vacht is van uitzonderlijke kwaliteit.
Op deze foto is Nut Cracker 2 weken oud en zijn vachtje is dicht en heeft veel krimp en structuur.
De krimp en dichtheid in het vachtje van de deze cria (BAM Nutcracker) zijn fenomenaal.

Recente dekkingen door onze zwarte alpaca dekhengst.

Urban Tactics is ook begonnen aan het nieuwe dek seizoen 2020. Eerst heeft hij onze Bam Laika moeten testen op dracht. Die spuugde hem af. Daarna heeft hij BAM Joyca gedekt onder toeziend oog van veulen Namasté en Laika.

Onze zwarte dekhengst Urban Tactics dekt Joica onder toeziend oog van hun twee merrie veulens.
Onze zwarte dekhengst Urban Tactics dekt Joyca onder toeziend oog van hun twee merrie veulens.
De zwarte dekhengst Urby dekt Fantasydekt
Omdat het veulen uit de dekking van vorig jaar zo mooi is mogen ze het overdoen onder goedkeurend oog van hun zwarte cria BAM Nitesh.