Nieuws bij Bamby Alpaca Farm

In de herfst van 2019 is er weer nieuws bij Bamby Alpaca Farm. Wij verkopen alpaca lontwol. Verder kunt u een spincursus volgen bij Bamby Alpaca Farm. Graag verhogen we nu de kerstsfeer op uw bedrijf met een bezoek van enkele lieve alpaca’s.

Spincursus november 2019.

Op dinsdag 5 november gaan we van start met de eerste les van een serie van vijf lessen spinnen van (alpaca) wol. Als alles volgens plan gaat dan zal de laatste van de vijf lessen op dinsdag 2 december zijn. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Meld je snel aan.

Lontwol te koop.

Biologisch gezuiverde alpaca lontwol te koop van onze mooiste dieren in de kleuren fawn, wit en bruin. Prijs € 8,95 per 100 gram. De alpaca wol is op biologische wijze gezuiverd en tot lontwol gekaard.

Alpaca kerststal.

Nieuws bij Bamby Alpaca Farm is ook dat wij ook dit jaar uw bedrijf en kribbe vóór de kerst weer kunnen bezoeken met enkele van onze liefste alpaca’s. Kerstmarkten. Dit jaar Kerstmis 2019 alleen in Nederland.

Dit jaar kunnen wij naast een jonge zwarte merrie (BAM Layka) een oude alpaca merrie BAM Bamby met haar jonge tweeling (BAM Messenger en BAM Montana) meebrengen. Dat is uniek. Er zijn naast Messie en Monty verder geen jonge alpaca twins in Nederland. Wilt U in het kader van het kerstgebeuren op uw bedrijf graag een bezoek van Bamby Alpaca Farm met enkele lieve dieren Maak tijdig een afspraak!

Deze unieke alpaca tweeling kunnen we meebrengen
Alpaca tweeling Messi met de gele band en Monty.
De tweeling met moeder Bamby kan ook meekomen naar het kerstgebeuren op uw bedrijf.
De tweeling met moeder Bamby op de achtergrond.

Ook onze oudere alpaca’s willen graag bij de kerstkribbe staan om het kindje te kussen.

Alpaca bekijkt kribbe.
alpaca en kindje
Alpaca's tonen belangstelling voor het kindje in de kribbe.
Twee alpaca’s met kindje.
Meerdere alpaca's willen het kindje in de kribbe kussen.
Het kindje knuffelen met zijn allen.

Wat kan je van ons verwachten als je ons met alpaca’s wil contracteren voor een bezoek aan jouw kerst evenement. Wij komen met drie of vier van onze liefste dieren.