Nieuws bij Bamby Alpaca Farm

Bootcamp spinnen op 29 februari

Voor informatie klik hier.

Spincursus februari 2020.

Op dinsdag 5 november 2019 zijn we begonnen met de eerste les van een serie van vijf lessen spinnen van (alpaca) wol. De laatste les van de serie was op 2 december. Ben je er niet bij geweest bij onze eerdere cursussen en wil je ook spinnen leren dan laat het ons weten. Het is winter. Als er belangstelling is dan beginnen we in februari weer opnieuw met een groep. Meld je aan bij irmgard@bamby.nl.

Lontwol te koop.

Biologisch gezuiverde alpaca lontwol te koop van onze mooiste dieren in de kleuren fawn, wit en bruin. Prijs € 8,95 per 100 gram. De alpaca wol is op biologische wijze gezuiverd en tot lontwol gekaard.

Alpaca tweeling.

In het voorjaar van 2020 is een bezoek aan Bamby Alpaca Farm de moeite waard. Bij de kudde van 17 alpaca’s loopt voorlopig nog een tweeling die vorig jaar geboren is. Alpaca tweelingen zijn zeer zeldzaam. Er zijn naast Messi en Monty verder geen jonge alpaca twins in Nederland. Maak een afspraak voor een kort bezoek of een uitgebreide rondleiding bij Bamby Alpaca Farm! Wij kunnen uw bedrijf of instelleng ook bezoeken met enkele lieve alpaca’s.

Deze unieke alpaca tweeling kunnen we meebrengen
Alpaca tweeling Messi met de gele band en Monty.
De tweeling met moeder Bamby kan ook meekomen naar het kerstgebeuren op uw bedrijf.
De tweeling met moeder Bamby op de achtergrond.

Rondlopen met de twee liefste dieren.

Uniek is als we met onze twee liefste alpaca’s komen. Het zijn jonge merries. Ze zijn zeer nieuwgierig. Ze vinden mensen en vooral kinderen geweldig. Ze willen liefst tussen het winkelend publiek meelopen en gaan graag op de foto. Ze eten graag brokjes uit het handje. Ook wilgenblaadjes trekken ze graag van het takje af. Graag willen ze in het voorjaar ook bij jou langs komen. Maak tijdig een afspraak voor een bezoek van twee of maximaal drie uur.

Laika eet brokjes uit het handje en Luna wil ook wel.
Laika en Luna zijn altijd lief.