Nieuws bij Bamby Alpaca Farm

Wij bezoeken graag uw kerststal met alpaca’s. Wij verkopen alpaca lontwol. Verder kunt u een spincursus volgen bij Bamby Alpaca Farm. Graag verhogen we nu de kerstsfeer op uw bedrijf met een bezoek van enkele lieve alpaca’s.

Spincursus november 2019.

Op dinsdag 5 november zijn we begonnen met de eerste les van een serie van vijf lessen spinnen van (alpaca) wol. De laatste les van de serie is op 2 december. Ben je er niet bij geweest en wil je ook spinnen leren dan laat het ons weten. De winter komt er aan. Als er belangstelling is dan beginnen we na de kerst weer opnieuw. Meld je aan bij irmgard@bamby.nl.

Lontwol te koop.

Biologisch gezuiverde alpaca lontwol te koop van onze mooiste dieren in de kleuren fawn, wit en bruin. Prijs € 8,95 per 100 gram. De alpaca wol is op biologische wijze gezuiverd en tot lontwol gekaard.

Alpaca kerststal.

Bezoek van onze alpaca’s aan uw kerstgebeuren. Kerstmarkten. Dit jaar Kerstmis 2019 alleen in Nederland.

Onze bezoeken aan kerst evenementen. Dit jaar kunnen wij naast een jonge zwarte merrie (BAM Layka) een oude alpaca merrie BAM Bamby met haar jonge tweeling (BAM Messenger en BAM Montana) meebrengen. Dat is uniek. Er zijn naast Messie en Monty verder geen jonge alpaca twins in Nederland. Wilt U in het kader van het kerstgebeuren op uw bedrijf graag een bezoek van Bamby Alpaca Farm met enkele lieve dieren Maak tijdig een afspraak!

Met onze ervaring aan evenementen in de vorige weken hebben we besloten om Bamby en haar jonge tweeling niet meer mee te nemen naar evenementen. De tweeling vindt het hartstikke leuk maar de oude moeder Bamby niet. Je kunt ons wel boeken. We komen dan twee uurtjes met twee leuke nieuwsgierige jonge alpaca merries. Deze twee (Laika en Luna) lopen goed mee aan het halster. Ze laten zich door de kinderen aaien en knuffelen. Ze eten uit de handjes. Ze spuwen absoluut niet naar de kinderen. Ze trappen niet. Ze zijn 100% vriendelijk en lopen niet weg. Na een paar uurtjes hebben ze het meestal wel gezien en verliezen ze hun interesse in kinderen en mensen. Dan gaan we weg.

Nieuws bij Bamby Alpaca Farm is ook dat wij ook dit jaar uw bedrijf en kribbe vóór de kerst weer kunnen bezoeken met enkele van onze liefste alpaca’s. Kerstmarkten. Dit jaar Kerstmis 2019 alleen in Nederland.

Deze unieke alpaca tweeling kunnen we meebrengen
Alpaca tweeling Messi met de gele band en Monty.
De tweeling met moeder Bamby kan ook meekomen naar het kerstgebeuren op uw bedrijf.
De tweeling met moeder Bamby op de achtergrond.

Ook onze oudere alpaca’s willen graag bij de kerstkribbe staan om het kindje te kussen.

Alpaca bekijkt kribbe.
alpaca en kindje
Alpaca's tonen belangstelling voor het kindje in de kribbe.
Twee alpaca’s met kindje.
Meerdere alpaca's willen het kindje in de kribbe kussen.
Het kindje knuffelen met zijn allen.

Wat kan je van ons verwachten als je ons met alpaca’s wil contracteren voor een bezoek aan jouw kerst evenement. Wij komen met drie of vier van onze liefste dieren.

Rondlopen met de twee liefste dieren.

Uniek is als we met onze twee liefste alpaca’s komen. Het zijn jonge merries. Ze zijn zeer nieuwgierig. Ze vinden mensen en vooral kinderen geweldig. Ze willen liefst tussen het winkelend publiek meelopen en gaan graag op de foto. Ze eten graag brokjes uit het handje. Ook wilgenblaadjes trekken ze graag van het takje af. Graag willen ze voor de kerst ook bij jou langs komen. Maak tijdig een afspraak voor een bezoek van twee of maximaal drie uur.

Laika eet brokjes uit het handje en Luna wil ook wel.
Laika en Luna zijn altijd lief.