Nieuws bij Bamby Alpaca Farm

Bootcamp spinnen op 28 maart 2020

Voor informatie klik hier.

Spincursus november 2020.

Op het einde van dit jaar 2020 wil Irmgard weer een uitgebreide spin cursus geven. Je leert omgaan met natuurlijke wol. Het zuiveren, wassen, kaarden, spinnen, twijnen en meer. Als je interesse hebt dan laat dat alvast weten. Je krijgt dan later meer informatie over de datums en avonden dat de cursus gegeven wordt meld je alvast zonder verplichting aan. Je krijgt dan later een herinnering en dan kun je beslissen of je wel of niet mee wilt doen. Er kunnen maximaal 5 personen mee doen aan de cursus. Onze cursisten van vorige jaren zijn aan het spinnen en breien/haken van alpacawol. Meld je aan bij irmgard@bamby.nl.

Lontwol te koop.

Biologisch gezuiverde alpaca lontwol te koop van onze mooiste dieren in de kleuren fawn, wit en bruin. Prijs € 8,95 per 100 gram. De alpaca wol is op biologische wijze gezuiverd en tot lontwol gekaard.

Alpaca tweeling.

In het voorjaar van 2020 is een bezoek aan Bamby Alpaca Farm de moeite waard. Bij de kudde van 17 alpaca’s loopt voorlopig nog een tweeling die vorig jaar geboren is. Alpaca tweelingen zijn zeer zeldzaam. Er zijn naast Messi en Monty verder geen jonge alpaca twins in Nederland. Maak een afspraak voor een kort bezoek of een uitgebreide rondleiding bij Bamby Alpaca Farm! Wij kunnen uw bedrijf of instelleng ook bezoeken met enkele lieve alpaca’s.

Deze unieke alpaca tweeling kunnen we meebrengen
Alpaca tweeling Messi met de gele band en Monty.
De tweeling met moeder Bamby kan ook meekomen naar het kerstgebeuren op uw bedrijf.
De tweeling met moeder Bamby op de achtergrond.

Rondlopen met de twee liefste dieren.

Uniek is als we met onze twee liefste alpaca’s komen. Het zijn jonge merries. Ze zijn zeer nieuwgierig. Ze vinden mensen en vooral kinderen geweldig. Ze willen liefst tussen het winkelend publiek meelopen en gaan graag op de foto. Ze eten graag brokjes uit het handje. Ook wilgenblaadjes trekken ze graag van het takje af. Graag willen ze in het voorjaar ook bij jou langs komen. Maak tijdig een afspraak voor een bezoek van twee of maximaal drie uur.

Laika eet brokjes uit het handje en Luna wil ook wel.
Laika en Luna zijn altijd lief.