Nakomelingen BAM Kosmo

De jonge alpaca dekhengst BAM Kosmo

BAM Kosmo is op 10 mei 2017 geboren als veulen van onze mooie Bam Healey en de vader is Gild Edge Gold Standaard. Kosmo dekte op het laatst van vorig seizoen 2019 wel al maar bevruchte pas op het laatst van dat seizoen. Hij heeft een van onze merries drachtig gekregen. De eveneens jonge merrie BAM Kiki Dee verwacht het allereerste veulen van BAM Kosmo in augustus 2020. Ze zijn beiden fawn kleurig en ook Kiki Dee is mooi. Daar verwachten we veel van. Nu werkt Kosmo alvast hard om hier en elders in 2021 veel mooie crias op de wereld te laten zetten.

Het begin om nakomelingen van BAM Kosmo op de wei te zetten.
Deze dekking bleek achteraf niet raak maar op 26 augustus 2019 was het wel raak.

Het eerste veulen van de jonge BAM Kosmo is op 1 augustus 2020 geboren uit een late dekking van vorig seizoen. Nu in 2020 heeft BAM Kosmo een aantal merries mogen dekken. De meesten daarvan zijn inmiddels drachtig gescand. Bij een enkeling hebben we de dekking opnieuw gedaan. Heb je nog een merrie die gedekt moet worden en je zoekt een geschikte super mooie dekhengst dan is Kosmo wel een goede optie.

De eerste cria uit een dekking van BAM Kosmo is een merrie en ze heet BAM Nidra de Kosmo.
BAM Nidra is een beetje te vroeg geboren op 1 augustus 2020. Verder lijkt ze wel oké en BAM Kiki Dee zorgt goed voor deze kleine meid.
Nidra drinkt bij mamma.
Nidra weet al snel waar ze moet zijn.

Nidra is van Kosmo.

Hoewel ze haar afkomst en kwaliteit na haar geboorte niet meteen liet zien deed ze dat een half jaar later wel.
Ze heeft een super mooie fawn vacht met alles super.

BAM Nidra is laat geboren (moeder BAM Kiki Dee) en ze is niet als cria geschoren. Dit is haar eerste vacht. Ze is het eerste en enige veulen van BAM Kosmo van zijn eerste succesvolle dekking in 2019.

Veulens van Kosmo in 2021.

Omdat BAM Kosmo zijn echte kwaliteit vorig jaar niet heeft kunnen bewijzen zullen er ook dit jaar niet veel veulens van hem geboren worden. Echt Jammer. Hij is super mooi en hij wil dat graag doorgeven.