Alpaca Dekservice

Bamby Alpaca Farm biedt twee mogelijkheden voor klanten om gebruik te maken van onze Alpaca Dekservice. Bij een dekking van een alpaca merrie door een van onze hengsten kunt u naar Bamby Alpaca Farm toekomen “drive by” of wij komen met de hengst naar u toe “mobile”.

Drive by: Bij een ‘drive by’ dekking komt u met de merrie langs en u laat haar op het bedrijf dekken. Na de dekking neemt u de merrie direct weer terug mee naar huis en zorgt u zelf voor de drachtigheidsdiagnose. Als de merrie niet drachtig blijkt te zijn dan kunt u opnieuw met de merrie langskomen om haar opnieuw te laten dekken.

Sunsetestate Urban Tactics dekt.

Mobile: Met een ‘mobile mating’ komt de hengst naar u. De merrie wordt bij u gedekt en na de dekking gaat de hengst weer mee terug naar Koningsbosch. U zorgt zelf voor de drachtigheidsdiagnose. Als de merrie niet drachtig is dan komen wij weer met de hengst langs om haar opnieuw te laten dekken. Wel worden dan voorrijkosten en eventuele exportkosten aanrekend!

Onze alpaca dekhengsten voor dit seizoen zijn Sunsetestate Urban Tactics en BAM Kosmo.

Als je een goede alpaca merrie hebt en je wilt ze graag laten dekken door een goede hengst dan willen wij graag adviseren.