Alpaca’s te koop

Dit seizoen 2020 zijn er weer vier alpaca’s te koop bij Bamby Alpaca Farm. Drie gekleurde hengst veulens en een donker merrie veulen met zwarte accenten. Alle vier mooi gekleurde alpaca’s met een goede kwaliteit vacht.

Alle vijf veulens van Bamby Alpaca Farm uit 2019 hebben Sunsetestate Peruvian Urban Tactics als vader. Sunsetestate Peruvian Urban Tactics is geboren in Nieuw Zeeland uit twee super mooie zwarte dieren van de beste alpaca fokker van zwarte alpaca’s in Australië Canchones fine black alpaca. Één hengstveulen houden we zelf om later in te kunnen zetten als dekhengst.

Nu in juni 2020 zijn alle dieren die we te koop hebben aangeboden verkocht. Wij hebben momenteel geen alpaca’s te koop.

Tweeling alpaca hengsten

Begin 2020 hebben we afscheid genomen van onze tweeling BAM Messenger en BAM Montana. (Messi en Monty). Ze hebben nieuwe lieve baasjes en ze wonen hier niet ver vandaan op een unieke plek. We gaan Messi en Monty geregeld bezoeken.

De
Messi en Monty pas cria geschoren op de dijk met Lexi.
De alpaca tweeling is verkocht
De tweeling in de avondschemering

Verkocht.

De tweeling Messi en Monty is verkocht en ze wonen bij de nieuwe eigenaar.

Overige beschikbare dieren.

Naast de verkochte tweeling waren er bij Bamby Alpaca Farm in de lente van 2020 nog enkele mooi gekleurde alpaca’s te koop. Een zeer goed fawn kleurig alpaca hengstveulen (BAM Mistral) en een bruin alpaca merrieveulen (BAM Misty) van 2019. Inmiddels zijn ook deze twee verkocht.

Van de 5 veulens van 2019 zijn nog 2 alpaca's te koop. 1 alpaca hengst veulen is te koop en het alpaca merrie veulen is te koop.
Op de foto onze vijf veulens van 2019. Tussen de tweeling rechts op de foto staat Magic. Links staat het alpaca hengst veulen BAM Mistral achter het alpaca merrie veulen BAM Misty.

Afstamming.

De stamboom van BAM Misty bij alpaca's te koop.
Hier boven de stamboom van merrie veulen BAM Misty
Het 1 jarige merrie veulen BAM Misty na haar eerste scheerbeurt. Deze alpaca is te koop.
BAM Misty geschoren. Alpaca merrie veulen BAM Misty is te koop.
BAM Misty trots en peinzend op de dijk.
BAM Misty trots en peinzend op de dijk.
De stamboom van hengstje BAM Mitral.
Hierboven de stamboom van hengst veulen BAM Mistral
Het eenjarige hengstveulen BAM Mistral na zijn eerste scheerbeurt.
BAM Mistral geschoren. Fawn alpaca hengstveulen BAM Mistral in het midden.
Van deze drie een jaar oude alpaca's zijn er twee te koop. Het mooie fawn kleurige hengst veulen in het midden op de foto mag weg en ook voor het bruine merrie veulen rechts hebben we nog geen acceptabel bod.
Van deze drie een jaar oude alpaca’s zijn er twee te koop. Het mooie fawn kleurige hengst veulen in het midden op de foto is verkocht en ook het bruine merrie veulen rechts is verkocht.
In het midden staat de fawn kleurige hengst BaM Mistral en rechts het donker bruine merrie veulen BAM Misty. Links op de foto onze toekomstige fawn dekhengst BAM Magic.
In het midden staat de fawn kleurige hengst BaM Mistral en rechts het donker bruine merrie veulen BAM Misty. Links op de foto onze toekomstige fawn dekhengst BAM Magic.