Alpaca’s te koop

Zwarte dekhengst.

Sunsetestate Urban Tactics.

D.o.b: 20-03-2012
Kleur: True Black (500)

Urby heeft ons veel kwaliteit en kleur gegeven in zijn nakomelingen. Hij heeft het hier uitstekend gedaan. Hij wil graag dekken en hij is jaloers als hij niet mag. Het dekseizoen 2023 komt eraan. Op zwarte merries geeft hij zwart. Op anders gekleurde merries vaak ook zwart of in ieder geval mooi gekleurd en goede kwaliteit dichte vacht. Urby is goed handelbaar en loopt graag aan het halster. Vooral als hij mag dekken maar hij loopt ook mee met bezoekers. Urby maakt in de hengsten wei geen problemen. Wel eens nekvechten en oor bijten maar omdat hij geen gevechtstanden meer heeft kan dat geen kwaad. Urby is een gezonde stevige en sterke diep zwarte hengst uit puur zwarte bloedlijnen. Hij is gemiddeld groot. Hij heeft ook mooie pluizen aan zijn oren en geeft dat door.
Sunsetestate Urban Tactics is in Australië geboren als zoon van de zwarte hengst Canchones Shogun en van de zwarte merrie Jolimont adriana 2.
Onze Sunsetestate Urban Tactics heeft al 23 kinderen die zijn ingeschreven bij de AAB. En hij heeft ook kinderen die niet in de database van de AAB terug te vinden zijn. Ook heeft hij veel familie in Australië van vóór de tijd dat hij naar Europa kwam.
Wij hadden geen enkele zwarte alpaca toen we Urby kochten in 2017. Nu hebben we twee zwarte merries van Urby en we hebben er een verkocht en we hebben ook een mooie diepzwarte hengst van hem gefokt en verkocht. Verder heeft hij naast een mooie donkere tweeling veel mooie vooral donker gekleurde veulens geproduceerd.
Vraagprijs Sunsetestate Urban Tactics: € 2900.-

Dekhengst Sunsetestate Urban Tactics op de dijk.
Dekhengst Sunsetestate Urban Tactics op de dijk.

Hengst veulens

BAM Parcival.

BAM Parcival is een roan gekleurde hengst met een wit snuitje. Hij is een zoon van onze uniek mooie fawn dekhengst BAM Kosmo en van de roan gekleurde moeder BAM Joica. Op de voorjaarsshow in Deurne won hij het reserve kleurkampioenschap bij de grijze hengsten in een groep van 9 dieren.
D.o.b: 7-5-2022
Vraagprijs: € 2200.-

BAM Parcival heeft het roan van moeder en de super mooie fijne fawn vacht van zijn vader.
BAM Parcival heeft het roan van moeder en de super mooie fijne fawn vacht van zijn vader.

Omschrijving BAM Parcival

BAM Parcival is een jonge Roan gekleurde hengst. Hij is sterk, attent en heeft een ideaal lichaam. Hij heeft een fijne dichte glanzende wol. Door zijn helder witte neus en zijn witte baard heeft hij een uniek voorkomen. Zijn mooie roan kleurige vacht heeft hij van zijn moeder (BAM Joica). BAM Joyca is geregistreerd als dark fawn hoewel ze ook wel naar de Roan kleur nijgt (twijfelgeval op shows). Zijn vader is de prachtige mid fawn hengst BAM Kosmo. Beide ouders stammen via Silverstream Flashdance uit de bloedlijn van Alpine Fiber’s Brutus. Hij komt dus uit uitstekende bloedlijnen. Zijn witte accenten zitten op plaatsen waar dat mag en zijn mooi symmetrisch. Zijn toch helemaal één kleurige (roan of misschien fawn kleurige) vacht is net zo mooi als die van zijn 75% (fawn) kleurige broer BAM Outlaw. Van BAM Parcival is er nog geen vacht die beoordeeld kan worden. Zijn broer BAM outlaw won met zijn eerste vacht op de najaars vachtenshow in Deurne naast de eerste prijs ook de prestigieuze prijs van “JUDGES CHOICE”. BAM Parcival loopt goed aan het halster en gaat ook makkelijk de trailer in. Voorwaarde bij de verkoop van BAM Parcival is wel dat hij bij de eventuele nieuwe eigenaar de kans moet krijgen om zijn kwaliteit als dekhengst te bewijzen. Omdat hij vroeg in 2022 geboren is en omdat hij goed gegroeid is en nu al volwassen gedrag vertoond zou hij tegen het einde van het seizoen 2023 misschien al kunnen bevruchten.

BAM Parcival reserve kleurkampioen grijs op 19 maart 2023.
BAM Parcival reserve kleurkampioen grijs op 19 maart 2023.

BAM Pablo.

BAM Pablo is een jong bruin hengstveulen. Hij is een zoon van onze zwarte dekhengst Sunsetestate Urban Tactics en van de fawnkleurige moeder BAM KikiDee.
D.O.B. 6-5-22
Vraagprijs: € 1200.-

BAM Pablo op de voorgrond en vriendje BAM Parcival erachter.
BAM Pablo op de voorgrond en vriendje BAM Parcival erachter.

BAM Pacunto

BAM Pacunto is beige ( gebroken wit). Hij is een zoon van BAM Luna en van BAM Kosmo. Zijn vacht is heel fijn, maar niet dicht. Het is een grappig hengstje. Hij loopt graag mee aan het halster.
D.O.B. : 3-8-2022
Vraagprijs: € 1000.-

Cria Pacunto.
Cria Pacunto.
Pacunto op de voorjaars alpacashow 2023 in Deurne.
Pacunto op de voorjaars alpacashow 2023 in Deurne.

BAM Pacunto en BAM Pablo samen: Vraagprijs: € 2100.-

Merrie veulens.

Jonge merrie BAM Papillon.

BAM Papillon is een mooi light fawn merrie veulen uit een dekking van onze zwarte BAM Laika door de fenomenale fawn dekhengst BAM Kosmo. Papillon is nog lichter van kleur dan Kosmo ondanks de dekking op zwart. Beetje onverwachte kleur bij de geboorte. Haar vacht is fijn. Ze stamt uit prachtige ouders.
D.O.B.: 19-6-2022
Vraagprijs: € 2200.-

BAM Papillon op de leeftijd van 7 maanden
BAM Papillon is net cria geschoren op de leeftijd van 7 maanden