Alpaca’s te koop

Dit seizoen 2020 zijn er weer vier alpaca’s te koop bij Bamby Alpaca Farm. Drie gekleurde hengst veulens en een donker merrie veulen met zwarte accenten. Alle vier mooi gekleurde alpaca’s met een goede kwaliteit vacht.

Alle vijf veulens van Bamby Alpaca Farm uit 2019 hebben Sunsetestate Peruvian Urban Tactics als vader. Sunsetestate Peruvian Urban Tactics is geboren in Nieuw Zeeland uit twee super mooie zwarte dieren van de beste alpaca fokker van zwarte alpaca’s in Australië Canchones fine black alpaca. Één hengstveulen houden we zelf om later in te kunnen zetten als dekhengst.

Tweeling alpaca hengsten

Begin volgend jaar 2020 zullen we afscheid moeten nemen van onze tweeling BAM Messenger en BAM Montana. Ze zijn familie van bijna al onze dieren en we kunnen ze daarom hier niet gebruiken als dekhengsten. Als ze weg gaan dan wel samen. Ze moeten bij elkaar blijven. Als ze er in maart 2020 nog zijn gaan ze mee naar de alpacashow in Boekel. Daarna kunnen ze samen weg. Ze zijn lief, mooi en hebben ook een redelijk goede vacht. De alpacashow in Boekel is niet doorgegaan. De tweeling is niet beoordeeld kunnen worden door een jury. We hebben besloten om ze als ruin te verkopen.

De
Messi en Monty pas cria geschoren op de dijk met Lexi.
De alpaca tweeling is verkocht
De tweeling in de avondschemering

Versproken

Messi en Monty gaan in april 2020 naar mensen hier vlak in buurt. Voorlopig mogen ze nog hier blijven. Het was de bedoeling om de tweeling ook te laten zien op de alpaca show in Boekel. Deze show is niet doorgegaan vanwege het corona virus. Heel erg jammer. Nog nooit is er een tweeling te zien geweest op een alpaca show hier in Nederland of België. Nu gaan we ons voorbereiden op het afscheid van deze lieverds. Gelukkig gaan ze niet ver weg en kunnen we ze vaak gaan bezoeken.

Overige beschikbare dieren.

Naast de verkochte tweeling zijn er bij Bamby Alpaca Farm in de lente van 2020 nog enkele mooi gekleurde alpaca’s te koop. Een zeer goed fawn kleurig alpaca hengstveulen (BAM Mistral) en een bruin alpaca merrieveulen (BAM Misty) van 2019. Voor informatie en prijs neem contact op.

Van de 5 veulens van 2019 zijn nog 2 alpaca's te koop. 1 alpaca hengst veulen is te koop en het alpaca merrie veulen is te koop.
Op de foto onze vijf veulens van 2019. Tussen de tweeling rechts op de foto staat Magic. Links staat het alpaca hengst veulen BAM Mistral achter het alpaca merrie veulen BAM Misty.

Afstamming.

De stamboom van BAM Misty bij alpaca's te koop.
Hier boven de stamboom van merrie veulen BAM Misty
Het 1 jarige merrie veulen BAM Misty na haar eerste scheerbeurt. Deze alpaca is te koop.
BAM Misty geschoren. Alpaca merrie veulen BAM Misty is te koop.
BAM Misty trots en peinzend op de dijk.
BAM Misty trots en peinzend op de dijk.
De stamboom van hengstje BAM Mitral.
Hierboven de stamboom van hengst veulen BAM Mistral
Het eenjarige hengstveulen BAM Mistral na zijn eerste scheerbeurt.
BAM Mistral geschoren. Fawn alpaca hengstveulen BAM Mistral (midden) is te koop.
Van deze drie een jaar oude alpaca's zijn er twee te koop. Het mooie fawn kleurige hengst veulen in het midden op de foto mag weg en ook voor het bruine merrie veulen rechts hebben we nog geen acceptabel bod.
Van deze drie een jaar oude alpaca’s zijn er twee te koop. Het mooie fawn kleurige hengst veulen in het midden op de foto mag weg en ook voor het bruine merrie veulen rechts hebben we nog geen acceptabel bod.
In het midden staat de fawn kleurige hengst BaM Mistral en rechts het donker bruine merrie veulen BAM Misty. Links op de foto onze toekomstige fawn dekhengst BAM Magic.
In het midden staat de fawn kleurige hengst BaM Mistral en rechts het donker bruine merrie veulen BAM Misty. Links op de foto onze toekomstige fawn dekhengst BAM Magic.