Alpaca’s te koop

Ook nu zijn er weer enkele leuke alpaca’s te koop.

We bieden 3 jonge hengsten en 1 jonge alpaca merrie te koop aan.

Hengst veulens

Alpaca hengstveulen BAM Parcival te koop.

BAM Parcival is een roan gekleurde hengst met een wit snuitje. Hij is een zoon van onze uniek mooie fawn dekhengst BAM Kosmo en van de roan gekleurde moeder BAM Joyca. Op de voorjaarsshow in Deurne won hij het reserve kleurkampioenschap bij de grijze hengsten in een groep van 9 dieren.
D.o.b: 7-5-2022
Vraagprijs: € 2200.-
BAM Parcival is verkocht.

BAM Parcival is het mooiste hengstveulen dat we aanbieden bij alpaca's te koop. BAM Parcival heeft het roan van zijn moeder en de super mooie fijne fawn lange vacht van zijn vader BAM Kosmo.
BAM Parcival is het mooiste hengstveulen dat we aanbieden bij alpaca’s te koop. BAM Parcival heeft het roan van zijn moeder en de super mooie fijne fawn lange vacht van zijn vader BAM Kosmo.

Omschrijving BAM Parcival

BAM Parcival is een jonge Roan gekleurde hengst. Hij is sterk, attent en heeft een ideaal lichaam. Ook heeft hij een fijne dichte glanzende wol. Door zijn helder witte neus en zijn witte baard heeft hij een uniek voorkomen. Zijn mooie roan kleurige vacht heeft hij van zijn moeder (BAM Joica). BAM Joyca is geregistreerd als dark fawn hoewel ze ook wel naar de Roan kleur nijgt (twijfelgeval op shows). Zijn vader is de prachtige mid fawn hengst BAM Kosmo. Beide ouders stammen via Silverstream Flashdance uit de bloedlijn van Alpine Fiber’s Brutus. Hij komt dus uit uitstekende bloedlijnen. Zijn witte accenten zitten op plaatsen waar dat mag en zijn mooi symmetrisch. Zijn toch helemaal één kleurige (roan of misschien fawn kleurige) vacht is net zo mooi als die van zijn 75% (fawn) kleurige broer BAM Outlaw. Van BAM Parcival is er nog geen vacht die beoordeeld kan worden. Zijn broer BAM outlaw won met zijn eerste vacht op de najaars vachtenshow in Deurne naast de eerste prijs ook de prestigieuze prijs van “JUDGES CHOICE”. BAM Parcival loopt goed aan het halster en gaat ook makkelijk de trailer in. Voorwaarde bij de verkoop van BAM Parcival is wel dat hij bij de eventuele nieuwe eigenaar de kans moet krijgen om zijn kwaliteit als dekhengst te bewijzen. Omdat hij vroeg in 2022 geboren is en omdat hij goed gegroeid is en nu al volwassen gedrag vertoond zou hij tegen het einde van het seizoen 2023 misschien al kunnen bevruchten.

BAM Parcival reserve kleurkampioen grijs op 19 maart 2023.
BAM Parcival reserve kleurkampioen grijs op 19 maart 2023.

BAM Pablo.

BAM Pablo is een jong bruin hengstveulen. Hij is een zoon van onze zwarte dekhengst Sunsetestate Urban Tactics en van de fawnkleurige moeder BAM KikiDee.
BAM Pablo is verkocht.

BAM Pablo op de voorgrond en vriendje BAM Parcival erachter.
BAM Pablo op de voorgrond en vriendje BAM Parcival erachter.

BAM Pacunto

BAM Pacunto is beige ( gebroken wit). Hij is een zoon van BAM Luna en van BAM Kosmo. Zijn vacht is heel fijn, maar niet dicht. Het is een grappig hengstje. Hij loopt graag mee aan het halster.
D.O.B. : 3-8-2022
BAM Pacunto is verkocht!

Cria Pacunto is een van de de drie jonge hengsten bij alpaca's te koop
Cria Pacunto is een van de de drie jonge hengsten bij alpaca’s te koop.
Pacunto op de voorjaars alpacashow 2023 in Deurne.
Pacunto op de voorjaars alpacashow 2023 in Deurne.

BAM Pacunto en BAM Pablo zijn samen verkocht.

BAM Pacunto en BAM Pablo samen te koop gecastreerd (geruind).

Het is ook mogelijk om de jonge alpaca hengsten BAM Pacunto en BAM Pablo samen te kopen als ruin. Inmiddels zijn ze gecastreerd op 19-7-23 en verkocht.

Merrie veulens.

Ook de jonge alpaca merrie BAM Papillon is te koop.

BAM Papillon is een mooi light fawn merrie veulen uit een dekking van onze zwarte BAM Laika door de fenomenale fawn dekhengst BAM Kosmo. Papillon is nog lichter van kleur dan Kosmo ondanks de dekking op zwart. Beetje onverwachte kleur bij de geboorte. Haar vacht is fijn. Ze stamt uit prachtige ouders.
D.O.B.: 19-6-2022
BAM Papillon is verkocht!

BAM Papillon is net cria geschoren op de leeftijd van 7 maanden en staat bij alpaca's te koop als enige alpaca merrie
BAM Papillon is net cria geschoren op de leeftijd van 7 maanden en staat bij alpaca’s te koop als enige alpaca merrie
BAM Papillon op de leeftijd van 9 maanden.
BAM Papillon op de leeftijd van 9 maanden. Naast de lightfawn gouden kleur heeft ze prachtige grote donkere ogen.

BAM Luna

BAM Luna is een jonge fokmerrie die inmiddels twee mooi veulens heeft groot gebracht. Een mooie merrie BAM Oakley in 2021 en de hengst BAM Pacunto laat in 2022. In 2023 heeft ze geen veulen gehad. We verkopen haar nu drachtig van BAM Kosmo. BAM Luna heeft als cria haar rechter oog verloren door een verwonding. Ze ziet dus maar door 1 oog. Daar heeft ze weinig last van. Doordat ze deze handicap heeft mag ze goedkoper weg. Bij interesse neem contact op met Irmgard 0657677698
D.O.B. : 10-07-2018

BAM Luna met haar eerste veulen BAM Oakley.
BAM Luna met haar eerste veulen BAM Oakley.
Het hengstveulen BAM Pacunto van BAM Luna in 2022.
Het hengstveulen BAM Pacunto van BAM Luna in 2022.
BAM Kosmo dekt BAM Luna op 23 augustus 2023
BAM Kosmo dekt BAM Luna op 23 augustus 2023

Drachtige fokmerrie BAM Joyca is eventueel ook te koop.

BAM Joyca is drachtig van een dekking door BAM Kosmo op 17 juni 2023. Haar veulen wordt eind mei of begin juni 2024 verwacht. Joyca heeft prachtige prijswinnende veulens gehad. Het voor laatste hengstveulen van haar en hengst BAM Kosmo, BAM Parcival (roan) werd reserve kleurkampioen grijs op de voorjaarsshow 2023 in Deurne. Ook in 2023 hooft ze weer een bijzonder mooie cria van BAM Kosmo ( BAM Quandor). BAM Joyca heeft ons tot nog toe 5 mooie veulens geschonken. Allemaal éénkleurig, twee zwarte merries, een bruine merrie, een roan kleurige hengst en de laatste is een prachtige fawn kleurige hengst. Allemaal bijzonder mooi.
BAM Joyca is een dochter van onze beste merrie BAM Fantasy en van grandchampion VekoFarm Jandi.
D.O.B. 13-6-2016
Vraagprijs: € 3900.-

Op 17 juni 2023 wordt BAM Joyca weer gedekt door BAM Kosmo.
Op 17 juni 2023 wordt BAM Joyca weer gedekt door BAM Kosmo.
De cria die BAM Joyca in mei 2023 op onze wei heeft gezet krijgt de naam BAM Quandor. Hij is fawn kleurig en heeft een veelbelovende vacht.
De cria die BAM Joyca in mei 2023 op onze wei heeft gezet krijgt de naam BAM Quandor. Hij is fawn kleurig en heeft een veelbelovende vacht.