Alpaca te koop

Alpaca BAM Lucky is geboren op 18 mei 2018. Alpaca BAM Lucky kan nu als ruin gekocht worden. Hij is bruin van kleur met veel accenten zwart. Lucky is gechipt, geënt en ontwormd. Hij loopt graag en perfect mee aan het halster. Hij is lief. De vraagprijs voor Lucky als ruin is: € 800.-

BAM Lucky

Alpaca ruin BAM Lucky is een zoon van alpaca merrie BAM Bamby en van de zwarte dekhengst Sunsetestate Urban Tactics.

Bam Lucky loopt hier nog bij de jonge alpaca merries.

De jonge alpaca hengst BAM Lucky (vooraan) loopt hier boven nog bij de jonge alpaca merries.

De jonge alpaca hengst BAM Lucky aan het halster.

Lucky is gewillig. Hij schrikt niet snel. Hij dringt zich niet op bij etenstijd. Daarbij is hij groot en robuust voor zijn jonge leeftijd. Hij is ook lief voor kinderen. Hij eet makkelijk snoepjes uit het vuistje. Jammer dat de vacht van dit mooie beest niet goed genoeg is om hem als dekhengst in te zetten op onze farm.

BAM Lucky mag na het scheren voorlopig weer even bij de meisjes lopen.

BAM Lucky met vriendin en zus

Lucky met zijn blonde vriendin en met zijn zwarte zus.

BAM Lucky is inmiddels geruind en verkocht aan leuke mensen hier in de buurt. Hij komt goed terecht in een groepje van vier alpaca’s. We mogen hem bezoeken. Mooi dus. Voorlopig kunnen we niets verkopen. Begin volgend jaar kan je bij Bamby Alpaca Farm weer mooie alpaca’s kopen. Reserveren kan.

Tweeling alpaca hengsten

Volgend jaar 2020 in april zullen we afscheid moeten nemen van onze tweeling BAM Messenger en BAM Montana. Ze zijn familie van bijna al onze dieren en we kunnen ze daarom hier niet gebruiken als dekhengsten. Als ze weg gaan dan wel samen. Ze moeten bij elkaar blijven. In maart gaan ze mee naar de alpacashow in Boekel. Daarna kunnen ze samen weg.

De
Messi en Monty pas cria geschoren op de dijk met Lexi.