Alpaca’s te koop

Volgend seizoen 2020 zijn er weer vier alpaca’s te koop bij Bamby Alpaca Farm. Drie gekleurde hengst veulens en een donker merrie veulen met zwarte accenten. Alle vier mooie alpaca’s met een goede kwaliteit vacht.

Alle vijf veulens van Bamby Alpaca Farm uit 2019 hebben Sunsetestate Peruvian Urban Tactics als vader. Sunsetestate Peruvian Urban Tactics is geboren in Australië uit twee super mooie zwarte dieren van de beste alpaca fokker van zwarte alpaca’s in Australië Canchones fine black alpaca. Één hengstveulen houden we zelf om later in te kunnen zetten als dekhengst.

Tweeling alpaca hengsten

Begin volgend jaar 2020 zullen we afscheid moeten nemen van onze tweeling BAM Messenger en BAM Montana. Ze zijn familie van bijna al onze dieren en we kunnen ze daarom hier niet gebruiken als dekhengsten. Als ze weg gaan dan wel samen. Ze moeten bij elkaar blijven. Als ze er in maart 2020 nog zijn gaan ze mee naar de alpacashow in Boekel. Daarna kunnen ze samen weg. Ze zijn lief, mooi en hebben ook een goede vacht.

De
Messi en Monty pas cria geschoren op de dijk met Lexi.
alpaca tweeling
De tweeling in de avondschemering

Versproken

Messi en Monty gaan in april of mei 2020 naar mensen hier vlak in buurt. Voorlopig mogen ze nog hier blijven. We nemen deze twins in maart 2020 mee naar de alpacashow in Boekel. Daarna gaan we ons voorbereiden op het afscheid van deze lieverds. Gelukkig gaan ze niet ver weg en kunnen we ze vaak gaan bezoeken.

Overige beschikbare dieren.

Naast de al verkochte tweeling zijn er bij Bamby Alpaca Farm begin volgend jaar nog wel enkele mooie alpaca’s te koop. Voor informatie neem contact op.